Yunanistan Vizesi

Yunanistan Başkonsolosluğunun Vize işlemleri Acenteliğimiz tarafından sizin adınıza yürütülebilmektedir.

    • En az 6 ay geçerli pasaport, varsa eski pasaportlar
    • Pasaport fotokopileri
    • 2 adet (Biometrik) fotoğraf
    • Otel, uçak rezervasyonları ( Sizlere bu konuda yardımcı olabiliriz)
    • Seyahat sağlık sigortası (Bizim tarafımızdan yaptırılacaktır)
    • Banka Hesap Cüzdanı, Tapu, Araç Ruhsatı gibi maddi gelir durumunu özetleyen evraklar
    • Banka Hesap cüzdanlarının orijinal olması gerekmektedir.
    • Ticari Ziyaretler için Polisten Onaylı Davetiye
    • Kimlik fotokopisi
  • Konsolosluk ödemeleri peşin yapıldığından, Vize Ücretleri evraklar ile birlikte gönderilmelidir.

Ayrıca;

İŞVERENLER

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık) ( Orijinal)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi

ÇALIŞANLAR

  • Antetli Kâğıda Dilekçe
  • İmza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilânçosu)
  • Faaliyet Belgesi (Max. 6 aylık) ( Orijinal)
  • Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Sigortalı işe giriş bildirgesi( Şirketten imza ve kaşeli)
  • Maaş Bordrosu 3 aylık ( Şirketten imza ve kaşeli)

 

EV HANIMLARI

  • Dilekçe
  • Eşinin ya da ailesinin durumuna göre gerekli evraklar
  • Evli ise evlenme cüzdanı

 

ÖĞRENCİLER

  • Öğrenci Belgesi
  • Ebeveynlerin durumuna göre gerekli evraklar
  • 18 yaş Doldurulmamış ise anne ve babadan muvafakatname

 Ortalama işlem süresi 4 -7 gün olup ilk başvurularda ve randevu yoğunluğuna göre özel durumlarda süreç uzayabilir, Bizimle irtibat kurarak Konu hakkında teyit alabilirsiniz.