Rusya Vizesi İşlemleri

Rusya 01.01.2016 sonrası Türk Vatandaşlarına yeniden vize uygulamaktadır.

Şirketimizin Rusya Başkonsolosluguna sizin adınıza Rusya Vizesi başvurusu yapmaya tam yetkilidir!
Rusya Yeşil Pasaport Sahiplerine Vize Uygulamaktadır.
Bize danışmadan ve Özel fiyatlarımızı öğrenmeden Rusya Vizesi ALMAYIN…

Rusya vizesi talebinizi bize iletin, Hemen işlemleriniz başlasın ekspres veya normal olmak üzere en kısa sürede vizeniz hazır olsun.

Rusya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

 İşveren olarak vize başvurusu

Ticari Vize

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Bize ulaşarak Davetiye hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Ticari vize başvuruları 1 yada 4  iş gününde yanıtlanır.

Turistik Vize

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız (Bu konuda bize danışabilirsiniz.)

Fuar Ziyareti

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Fuara ilişkin dökümanlar
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız (Bu konuda bize danışabilirsiniz.)
Öğrenci
  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Varsa konaklanacak yere ilişkin belgeler
  • Ekstra evraklar talep edilecektir.

İşçi

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye