Lüksemburg Vizesi İşlemleri

Lüksemburg: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise, altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

 Lüxemburg’ a seyahatiniz ile ilgili seyahat sağlık sigortası zorunludur. 0212 243 74 64 numaralı telefondan Seyahat sigortaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Lüksemburg Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İşveren

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Kredi Kartları Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Lüksemburg daki Firmadan Davetiye
    ( Lüksemburg dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Lüksemburg konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.) 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

 Bordrolu Çalışan

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Lüksemburg konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Lüksemburg daki Firmadan Davetiye
    ( Lüksemburg dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Lüksemburg konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)

 Ev Hanımı

  • Lüksemburg konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)
  • Eşinin geçerli yada eski Lüksemburg vizesi varsa fotokopileri

 Öğrenci

  • Lüksemburg Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Lüksemburg ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Lüksemburg vize si varsa fotokopileri

 Emekli

  • Lüksemburg Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Size Bu konuda yardımcı olacağız.)