Kanada Vizesi İşlemleri

Kanada: Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Kanada’ya seyahat edecek olan yolcularımızın Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları opsiyoneldir. Sigorta işlemleri ile ilgili olarak 0312 490 2016 ten bilgi alabilirsiniz.

Kanada Vizesi Ankara Kanada Büyükelçiliğinden Verilmektedir Vizenizi Ankara dan Alıyoruz.

Kanada Ankara Büyükelçiliği, Bütün Türkiye Başvurularını Ankara’dan Yapabilmektedir.

Kanda Vize Başvurularının Süreleri
Kanada Vize başvuruları ortalama 7 işgünü içerisinde yanıtlanmaktadır.

Kanada Vizesi İçin Gerekli Evraklar

 İşveren olarak vize başvurusu

Kanada Ticari Vizesi ;
*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Antetli Kâğıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Ticari Seyahat Detayları ve Gidilecek Tarih Aralığını Belirten Dilekçe (orijinal)
*Şirket Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli (fotokopi)
*Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
*Şirket Ticari Sicil Gazetesi (fotokopi)
*Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
*Banka Hesapları
*Ticari Amaçlı Seyahat İse Onaylı Ticari Davetiye
*Kalınacak Tarih Aralığında Otel Rezervasyonu
*Uçak Bileti Rezervasyonu
Ticari Vize Başvurularında İşveren, Çalışan Kişi Evrakları Aynıdır Sadece Çalışanlardan Ssk İşe Giriş Bildirgesi Ek Olarak İstenmektedir.

Kanada Turist Vizesi ;
*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Antetli Kağıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
*Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
*Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
*Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
*Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
*SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
*Hesap Cüzdanı
*Kredi Kart Fotokopileri
*Otel Rezervasyonu
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Emekli Vizesi ;

*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe
*Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
*Emeklilik Cüzdanı Fotokopisi
*Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
*Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
*Kredi Kartı Fotokopileri
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Öğrenci Vizesi ;

*Kanada Vize formları
*En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
*2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Anne ya da Babanız Tarafından Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (ıslak imzalı)
*Öğrenci Olduğunuza Dair Öğrenci Belgeleriniz
*Anne ya da Babanızın sizi Finans Eden Kişinin Gayrimenkul Tapu Fotokopileri,Banka Hesapları,Kredi Kart Fotokopileri Maddi Durum Gösterir Belgeleri
*Sizi Finans Eden Kişi Eğer Çalışıyorsa Şirket Evraklarının Fotokopileri
*Öğrenim Göreceğiniz Okuldan Yaptırdığınız Okul Kayıt Belgeleriniz(öğrenim amaçlı başvuru)
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu

Kanada Ev Hanımı Vizesi ;
*1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Kanada Vizesi Başvuru Formu
*Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
*Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
*Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
*Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
*Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
*Kredi Kartı Fotokopileri
*İsim Detaylarının da Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
*Uçak Bileti Rezervasyonu
*Eşiniz Çalışıyor ve Masraflarınızı Karşılıyorsa Şirket Evrakları,Banka Hesapları ile Birlikte Büyükelçilik Dikkatine Dilekçe Yazmalıdır

Not ; *ABD,Kanada,Schengen ,Avustralya Vizelerinden Herhangi Birini Daha Önce Almamış Kişiler Büyükelçilik Tarafından Görüşmeye Çağırılabilirler.Büyükelçilik Ek Evrak Talep Edebilir.