Fransa: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Fransa’ya seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Zorunludur. 0312 490 2016

Fransa: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise altı ay içinde üç ayı aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Fransa’ya seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Zorunludur. 0312 490 2016 numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Fransa Vizesi Bizim İşimiz, Fransa Konsolosluğu yanındaki şirketimiz 15 yılı aşkın süredir Fransa vizesi konusunda işlem yapmaktadır.

Fransa Schengen vize sistemine üye bir Avrupa Birliği ülkesidir

Fransa Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İşveren

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imzayetkisi olan kişi tarafından imzalı)
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası sağlık sigortası

Bordrolu Çalışan

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafindan)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası SGK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SGK işe giriş bildirgesi)
  • Sgk Hizmet dökümü , İnternetten alınan çıktılar da kullanılabilir
  • Son üç aylık bordro
  • Banka hesap cüzdanı veya banka hesap ekstreleri
  • Gayri menkul tapu fotokopisi

Ev Hanımı

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi, Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise eşinin mesleğine göre eşinin işyeri evrakları

Öğrenci

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka hesap detayları

Kapalı Gruplar

  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi, masraflar şirketimiz tarafından karşılanıyor ibaresi olmalıdır.
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

 

Ayrıca

  • 2 Resim(arka fonu beyaz)
  • En az 6 ay geçerli pasaport son 10 yıl içinde alınmış olmalı (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından doldurulmalı ve imzalanmalıdır. Ayrıca formlarda Ev ve iş telefonları, eşlerinin isim ve doğum tarih/yeri yazılmalıdır.
  • PASAPORTUNUZ YENİLENMİŞ VE ESKİ PASAPORTUNUZDA İLGİLİ KONSOLOSLUĞA AİT VİZE MEVCUT İSE ESKİ PASAPORTUNUZU DA BELGELER İLE BİRLİKTE VERMENİZ YARARLI OLACAKTIR.
  • Münferit Vize, başvuru gününden en az 2 gün sonra geri döner.
  • Fransa Schengen vizesi işlemlerinde her türlü sorunuz için Acentemize ulaşarak destek alabilirsiniz.

Fransa vizesi bizim işimiz vize alımından önce bizden fiyat almanızı öneririz.
Tüm başvurular yetkili acentemiz aracılığı ile konsolosluğa iletilir.