Avustralya: Diplomatik, Hizmet, Hususi  ve  Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.   Avusturalya’nın İstanbul da Konsolosluğu bulunmadığından dolayı başvurularınızı Ankara’dan Büyük elçilikten kendi ekibimizle veya online yapmaktayız. Avusturalya’ya seyahat edecek yolcularımızın genel olarak melek gruplarına göre, aşağıdaki evrakları hazırlaması gereklidir.Özel durumlarda elçilik

Avustralya: Diplomatik, Hizmet, Hususi  ve  Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

 

Avusturalya’nın İstanbul da Konsolosluğu bulunmadığından dolayı başvurularınızı Ankara’dan Büyük elçilikten kendi ekibimizle veya online yapmaktayız.

Avusturalya’ya seyahat edecek yolcularımızın genel olarak melek gruplarına göre, aşağıdaki evrakları hazırlaması gereklidir.Özel durumlarda elçilik yetkilileri ekstra evraklar talep edebilir , Genel olarak işlemler çok hızlı bir şekilde yapılmakta olup uzman ekibimizin sıklıkla işlem yaptığı bir ülkedir.

Avustralya’ya seyahat edecek yolcularımızdan 70 yaş üstü  için Seyahat Sağlık Sigortası zorunlu olup bu yaş grubunun altı için opsiyoneldir. 0312 490 2016 numaralı telefondan seyahat sigortaları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar

İşveren

  • Konsolosluğa hitaben yazılmış dilekçe (antetli kağıda ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaportta hiç vize yoksa orijinali gerekir)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Yeni tarihli orijinal faaliyet belgesinin aslı (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Son tarihli Vergi levhasının aslı (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • İmza sirküleri, Uluslararası seyahat sağlık sigortası (Tarafımızdan yaptırılmaktadır)

Bordrolu Çalışan

  • İşverenden tanıtma ve izin belgesi (İlgili konsolosluğa hitaben ve şirketin imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından)
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi (vergi levhası zarar veya yeni tescil ise ; şirketin banka hesap cüzdan fotokopileri ve bilançosu)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi orjinali (ticaret veya sanayi odası veya kayıtlı bulunan meslek birliğinden)
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi, Uluslararası sağlık sigortası – Ingilizce hazirlanmalidir. (İşe giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski eski işe giriş bildirgesi ile beraber)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi
  • Son üç aylık bordro
  • Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaportta hiç vize yoksa orijinali gerekmektir)
  • Gayri menkul tapu fotokopisi
  • Kredi kartları fotokopisi
  • Otel Rezervasyonu (Otelden teyitli ve kase-imzali)
  • Ucak Rezervasyonu

Ev Hanımı

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi , Uluslararası sağlık sigortası
  • Hesap cüzdan fotokopisi (Pasaport)
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.

Öğrenci

  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan muvafakatname, Uluslararası sağlık sigortası
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.

Emekli

  • Konsolosluğa hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
Kapalı Grup
  • Şirketin antetli kağıdına konsolosluğa hitaben dilekçe (İmza yetkisi olan imzalayacaktır)
  • Grup isim listesi
  • Vergi Levhası fotokopisi
  • Faaliyet Belgesi (yeni tarihli ve orijinal)
  • İmza Sirküleri (yeni tarihli ve fotokopi olabilir)
  • Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Ayrıca:

  • 2 adet vesikalık arka fonu beyaz resim, Kimlik fotokopisi
  • En az 6 ay geçerli pasaport (pasaport mutlaka imzalı olmalı)
  • Vize başvuru formları şahsen yolcular tarafından imzalanmalıdır.
  • Varsa tüm eski pasaportlarınız.

 

Ortalama işlem süresi 5-10 gün civarındadır.